Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Megafonia Escolar

- 362 Escoles i Instituts sonoritzats -

Amplificador megafonia escolar
Instal·lació de megafonia en escoles i instituts
Timbre musical programador automàtic per entrades i sortides de classe
Sistema de megafonia d'una escola amb reproducció de missatges
Central de megafonia d'escola per a passadissos i patis
Control del sistema de megafonia de l'IES TORRE DEL PALAU de Terrassa amb sis zones independents
Altaveus de megafonia per a passadissos, aules, classes i patis

Instal·lació i Venda de Megafonia per a escoles

Sistemes de Megafonia per a col·legis

Instal·lació de megafonia i fil musical per a escoles, centres educatius, instituts i universitats, sonorització d'espais educatius, 50 anys al servei de l'educació. Timbre musical programable per a escoles amb il·limitats horaris i fins a 4.000 cançons o missatges per canviar el timbre per música d'una forma totalment automàtica, amb tota mena de solucions per a cada centre dotant-los dels millors equipaments de megafonia per a cada zona tant a l'exterior com a l'interior, entrada, passadissos, aules, saló d'actes, gimnàs, pati principal on es fan la majoria d'actes, patis petits, exteriors perimetrals, etc.

Totes les fonts musicals actuals

Totes les fonts musicals actuals com: Llapis USB, Targeta SD, CD, iPoot, Telèfon mòbil, Ordinador, etc.

Tot tipus de micròfons

Tot tipus de micròfons tant de sobretaula amb flexo, micròfons dinàmics de cable com tota la gamma de micròfons sense fils tant de mà com de Diadema o Solapa.

Timbre musical amb programació horària

Megafonia d'entrades i de sortides amb música


 •     Música per entrades, sortides, hora del pati, finals de classe, etc.
 •     Horaris i cançons es programen des de qualsevol ordinador que estigui a la xarxa, li envien la informació, els missatges i les cançons al programador via xarxa, en acabar es pot tancar l'ordinador, ja que el programador funciona amb memòria pròpia de 16 GB.
 •     Fins a 4.151 cançons o missatges!
 •     Programar amb la durada exacta de cada cançó, per exemple que a les 10,00 hores comenci la cançó que triem, duri només un minut i soni només al pati principal.
 •     Hora exacta d'internet.
 •     Programació i variació dels programes i les cançons o missatges de forma fàcil i rapida.
 •     Si es vol, podem variar cada dia les cançons de forma aleatòria des d'una carpeta de cançons, per no repetir cada dia les mateixes.
 •     Es poden posar desenes de programes diaris, els dies de la setmana poden ser diferents.
 •     Calendari per dies, setmanes i anys.
 •     Missatges parlats que podeu enregistrar vosaltres i enviar directament des de l'ordinador, poden ser programats o instantanis.
 •     Missatges d'emergència amb alarma d'evacuació inclosa.

Veure el vídeo del Timbre musical

Veure el vídeo del Timbre musical

Els amplificadors adients

Amplificadors adients a la instal·lació que poden ser d'una línia com de diverses zones independents i amb totes les potències necessàries.

Tot instal·lat amb un "Rack" armari metàl·lic.

Si hi ha diversos elements de megafonia és millor que quedin tots tancats i collats amb un Rack metàl·lic de megafonia, pot estar a terra amb rodes o sense i a la paret amb el nostre sistema d'obertura posterior per variacions de components, canvi de connexions o avaries que fa que de forma senzilla es pugui treballar per darrere.

Tots els altaveus actuals

Tots els altaveus actuals, tant d'interior com d'exterior, els quals compleixen la seva funció especifica, nosaltres escollirem el millor en cada cas.

No solem posar trompetes, ja que actualment hi ha altaveus d'exteriors amb moltíssima més qualitat i aguanten igualment la intempèrie.

Sistemes de megafonia amb altaveus per a música, avisos, festes, per a sortides i entrades, etc., fan del dia a dia de l'escola una magnífica oportunitat perquè els nostres petits estimin i sentin la música en tots els seus estils.

Pressupost per a una Escola, exemple:

En la majoria dels casos, serà de la següent manera:

* "Zona de control" amb l'amplificador, micròfon de sobretaula amb flexo, micròfon sense fils i fonts musicals, normalment serà a la consergeria, sala de professors o una habitació de fàcil accés i si pot ser i molt important que la finestra o porta doni al pati on es fan les festes, actes, competicions esportives, etc. i així poder utilitzar l'equip per a la majoria d'actes que requereixi megafonia al pati i fins i tot que el micròfon sense fils es pugui fer servir també a fora.

- "Zona 1" - Entrada o entrades a l'Escola, per avisos i posar la música d'entrades i sortides.

- "Zona 2" - Passadissos, per avisos i posar la música d'entrades i sortides.

- "Zona 3" - Exterior perimetral i patis, per avisos i posar la música d'entrades i sortides.

- "Zona 4" - Pati gran on es fan els actes, aquí potenciarem molt més aquesta àrea amb altaveus d'exteriors més grans i potents, ja que quan es facin activitats tinguin una potència correcta per fer la majoria d'actes, danses, assajos, competicions esportives, sopars i festes.

Les zones s'encenen i s'apaguen com es vulgui, per exemple al dia a dia les tindrem totes connectades i quan fem un acte al pati principal només tindrem connectada la zona que li correspon que en aquest cas serà la "Zona 4".

Possibilitat de tindre tot el sistema amb Timbre musical amb programació horària.

Pressupost IN SITU

Visita prèvia per veure l'escola, lloc on instal·lar el centre de control de megafonia, quantitat de metres quadrats a sonoritzar, aforament, quantitat d'altaveus i les seves direccions, passadissos, zones on podria haver-hi actes o festes, menjador, sala d'actes, gimnàs, patis, zones d'entrada i sortida, etc.

Demani pressupost

Demani pressupost

Escoles que són clients nostres:

Escoles (362) "Veure-les"


Vídeo funcionament del Timbre Programador Musical Automàtic:
Vídeo Megafonia Escolar: