Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Equips de So per Activitats Dirigides Fitness

Lloguer

Venda

Equip se so activitats dirigides fitness
Altaveus activitats dirigides fitness
Microfon sense fils fitness activitats dirigides i public

Sonorització Activitats Dirigides

Ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de l'equip de so per Activitats Dirigides Fitness.

Pressupost

Equipament de Sonorització d'Activitats Dirigides / Fitness: Zumba, Aeròbic, Step, Balls en Línia/Línea, BodyCombat, Ciclo-Indoor, BodyPump, Pilates, Ioga, Tonificació, Estiraments, etc. Tant en espais interiors com exteriors.

Comentar per telèfon, correu electrònic o WhatsApp, com serà l'Activitat Dirigida, quantitat d'esportistes a les quals van dirigides, públic en general, àrea a sonoritzar, potència estimada de l'equip de so, quantitat de micròfons sense fils de Diadema, de Ma pel presentador/a, població, lloc, data i horaris més qualsevol detall significatiu per deixar clar com ha de ser la instal·lació.

Equipament i Material

Micròfons sense fils de diadema d'alta gamma, de mà presentador/a.

Taula de so amb tot tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Potència, nombre d'altaveus i monitors.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació, tècnic de so en tot moment durant el transcurs de les activitats dirigides, dietes i transport.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Venda Equips de So Fitness

La venda dels equips de so per activitats dirigides Fitness pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Demanar-nos el pressupost; Moble Rack, mesclador, micròfons sense fils de Diadema, de mà, fonts musicals, potència de l'amplificador, quantitat d'altaveus, monitors, cablejat, etc.

Si és un Gimnàs, un Club Esportiu, Una Associació o una sala especifica per activitats dirigides i s'ha d'instal·lar de manera fixa o pot ser mòbil però serà el lloc habitual on normalment estarà instal·lat, podem vindre a veure l'espai i les característiques de l'entorn per assegurar quin és l'idoni pel lloc.

Demani pressupost

Demani pressupostVídeo Megafonia Portàtil per a Escoles de Fitness: