Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Equips de So Altaveus BOSE Serie Professional

Lloguer

Venda

Altaveu BOSE en tres prespectives
Equip de so BOSE amb rack i tapes altaveus
Amplificador i controlador BOSE
Altaveus BOSE

Lloguer BOSE Professional

Equip de So BOSE per qualsevol acte de veus i música, poc pes, molt potent, manejable, es transporta fàcilment, sens dubte és l'equip professional més fàcil de muntar.

Són dels pocs altaveus que aguanten la pluja sense espatllar-se, ja que estan fets d'una forma que no cala l'aigua i edemes per transportar amb la seva tapa hermètica aguanta els cops i el temps com cap altre altaveu.

Dins de la gamma d'altaveus BOSE hi ha el rei de les sonoritzacions i el més venut; el model 802, les seves dimensions 338x520x335mm i el seu pes de 13,6 kg el fan únic amb una potència real de 240 Watts RMS 300 Watts Màxim / SPL max 116dB.

Pressupost d'un lloguer senzill

Comentar per telèfon, WhatsApp o correu electrònic, com serà l'acte, públic estimat, potència de l'equip de so, quantitat de micròfons, població, lloc, data i horaris i qualsevol detall significatiu mes per deixar clar com ha de ser la instal·lació, una vegada s'aprova el pressupost ja entraríem en més detalls per acabar-ho d'arrodonir-ho tot i que no faltes re de re.

Pressupost d'un lloguer més complicat

Visita prèvia IN SITU per veure el lloc i les característiques singulars de l'espai, quantitat de metres quadrats, quantitat de públic estimat, potència de l'equip de so i quantitat d'altaveus, lloc d'entrada de material i equip tècnic professional, dates i horaris, etc.

Equipament i Materials

Tipus de micròfons; extra-fins amb flexo llarg, de sobre taula amb flexo, sense fils, de mà, de diadema, de solapa, etc.

Tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Potència i nombre d'altaveus; 2, 4, 6, 8, etc.

Músiques d'ambient adients a l'acte.

Extres

Faristol

Monitors d'escenari.

Distribuïdors de senyal per enviar el senyal a TV i a Ràdios.

Estabilitzadors especials de megafonia per si el corrent elèctric 220 V ve de generadors gasoil i evitar avaries.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació completa.

Tècnic de so en tot moment durant el transcurs de l'acte.

Transport.

Demani pressupost

Demani pressupostLloguer

Venda

Venda BOSE Professional

La venda dels equips de so de la marca BOSE poden ser de moltes maneres diferents, realment pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Possibilitat 1 - Si vostè té clar el material, donat que l'equip és senzill i no massa complicat, demanar-nos el pressupost amb el material normal que sol ser; Moble Rack, mesclador, micròfons, micròfons sense fils, fonts musicals, controladora BOSE, amplificador, altaveus, trípodes, peus de micròfon, cablejat, etc.

Possibilitat 2 - Encara que vostè tingui clar el que vol, prefereix que vinguem a veure l'espai i les característiques de l'entorn on normalment es muntarà, etc., per assegurar que no hi ha errors del plantejament previ que vostè tenia de l'equip, a part de les millores que li puguem aportar donades per la nostra experiència.

Possibilitat 3 - Pressupost després d'haver-li fet un o uns quants lloguers, aquí està tot molt clar, petits detalls i poca cosa més.

Demani pressupost

Demani pressupost