Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Megafonia Exterior Fires

Lloguer

Venda

megafonia per a fires
megafonia fires exterior
Rack amb Amplificador de 4 zones per a fires
megafonia Arc de Triunf Barcelona

Lloguer Megafonia Fires

Sonorització de fires tant de grans com de petites, ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de l'equip de megafonia amb la fórmula que més li convingui.

Pressupost

Visita prèvia IN SITU per veure el lloc i les característiques singulars de l'espai, quantitat de metres quadrats, quantitat de públic estimat, quantitat d'altaveus i les seves direccionalitats, posició de les carpes i firaires, passadissos, llocs o carrers per on passarà la gent, possibilitat de zones amb volums de so independents, lloc on instal·lar el centre de control de megafonia, lloc d'entrada de material i equip tècnic professional, dates i horaris, etc.

Equipament i Materials

Tipus de micròfons; amb tons de carilló o sense, de sobre taula amb flexo, de peu, sense fils, de mà, de diadema, de solapa, etc.

Prioritat de micròfon sobre la música, la música baixa automàticament quan es parla pel micròfon

Tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, CD amb cartutx de 6 unitats, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, Ràdio FM, etc.

Quantitat d'altaveus que sempre seran de megafonia fina (mai trompetes!) i posarem la quantitat més gran en numero d'altaveus per no tindre gradients de potència o zones poc sonoritzades, sempre posem molts més altaveus del que és normal, així els altaveus treballen a la mínima expressió, tot perquè el client, el públic i firaires estiguin a gust. (Com més altaveus menys potencia cadascun). Imagineu un centre comercial tipus Corte Ingles, mai veureu trompetes per cap lloc, sempre són altaveus de megafonia fina i en molta quantitat, doncs així sonen les nostres instal·lacions de megafonia als exteriors.

Quantitat de potència i nombre d'amplificadors segons les zones independents i segons el nombre d'altaveus a instal·lar.

Tot el cablejat tant d'interconnexions com d'altaveus amb els gruixos corresponents perquè els primers altaveus sonin exactament igual que els últims per molt lluny que estiguin.

Extres

Estabilitzadors especials de megafonia per si el corrent elèctric 220 V ve de generadors gasoil i evitar avaries.

Músiques ambientals adequades a la fira, sistema perquè el volum sigui constant i no apugi el volum de la música més del compte.

Equip mòbil de megafonia independent per si hi ha algun lloc on es facin actes de qualsevol mena, però no volem que s'escolti per la megafonia general, possibilitat d'aturar o baixar la megafonia general en la zona en qüestió, etc.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació completa a les dates marcades, proves i explicació del seu funcionament

Tècnic de so en tot moment durant el transcurs de la fira.

Afinitat total amb els responsables de la Fira, Speakers, ajudants, electricistes, seguretat, control d'entrada, neteja, etc.

Finalització, desmuntatge i recollida de material a la data establerta.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Venda Megafonia Fires

La venda dels equips i material per Fires, Exposicions, Mercats, etc. pot ser de moltes maneres diferents, realment pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Possibilitat 1 - Si vostè té clar el material, donat que la fira és senzilla, petita i no massa complicada, demanar-nos el pressupost pensa'n sempre en què es pugui ampliar d'un 30% a un 40% (seria el més lògic per futures ampliacions), Moble Rack, micròfons, fonts musicals, cablejat, etc., en cas d'ampliació seria anar demanant més components fins a arribar al màxim marcat per l'amplificador. Li recordem que l'amplificador de megafonia línia 100 Volts ha de ser més potent que tota la quantitat d'altaveus, la sortida ha de ser de sempre de 100 Volts per no tindre pèrdues per les llargues tirades de cablejat, per això insistim a dir que ha de ser molt més potent que les necessitats que es tenen en un principi i poder tenir aquest marge d'ampliació.

Possibilitat 2 - Encara que vostè tingui clar el que vol, prefereix que vinguem a veure l'espai i les característiques de l'entorn, mesures, etc., per assegurar que no hi ha errors del plantejament previ que vostè tenia, a part de les possibilitats de variacions sobre el pressupost o millores que li puguem aportar per la nostra experiència.

Possibilitat 3 - Fira gran o complicada, reunió prèvia amb el/s encarregat/s, saber les necessitats, visió de l'espai i l'entorn, plantejaments diversos de com poder fer la instal·lació, previsió de tipus micròfons i de fonts musicals, possibilitat de variacions i millores futures, etc.

Possibilitat 4 - Pressupost després d'haver-li fet un o uns quants lloguers, aquí està tot molt clar, petits detalls i poca cosa més.

Demani pressupost

Demani pressupost