Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Equips de So Jornades Esportives

Lloguer

Venda

Jornades esportives amb nens montats en bicicleta
Jornades esportives nens jugant a futbol
Entrega de premis a les jornades esportives

Lloguer Megafonia Activitats Esportives

Ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de l'equip de so per Jornades Esportives, Jocs Escolars, Activitats Complementàries, Lúdiques, Entrega de Premis, etc. tant l'interior o a l'exterior sempre el millor so amb el millor equipament.

Pressupost

Comentar per telèfon, correu electrònic o WhatsApp, com seran les jornades esportives, tipus d'esports que es faran, quantitat de participants, àrees a sonoritzar, potència estimada de l'equip de so o possibilitat de diversos equips de so a diferents llocs, possibilitat de sonoritzar zones sense electricitat amb altaveus complets amb bateries, micròfon sense fils i música, o equips de megafonia de vehicles, músiques d'ambient durant les jornades, entrega de trofeus amb músiques especials, població, lloc, data i horaris, etc.

Equipament i Material

Micròfons sense fils de mà pel presentador, de Diadema,etc.

Taula de so amb tot tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Efectes

Il·luminació escenari.

Potència, nombre d'altaveus, equips extra.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació, tècnic de so en tot moment durant el transcurs de les jornades esportives, dietes i transport.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Venda Megafonia Activitats Esportives

La venda dels equips de so per jornades esportives pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Demanar-nos el pressupost d'un equip senzill; Altaveus portàtils amb bateries complets amb tot tipus de micròfons sense fil, CD, Llapis USB, entrades externes de fonts musicals com iPoot, Telèfon Mòbil, Ordinador, etc.

Demanar-nos el pressupost d'un equip més potent; Moble Rack, mesclador, micròfons, micròfons sense fils de Diadema, de mà, fonts musicals, potència de l'amplificador, quantitat d'altaveus, monitors, cablejat, etc.

Demani pressupost

Demani pressupostVídeo Megafonia Portàtil per a Escoles i Jornades Esportives: