Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Sonorització Curses Populars

Lloguer

Venda

Sonortizació sortida cursa popular
Megafonia a cursa ciclista
Sonorització meta cursa popular

Lloguer Megafonia per a Curses Populars

Ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de l'equip de so per Sonorització de Curses Populars, Maratons, Mitges Maratons, Curses Ciclistes, Triatló, Duatló, Cros, Trail, Curses de Muntanya, Campionats Natació, Campionats Natació Sincronitzada, Curses Nocturnes i Carreres de qualsevol tipus.

Total afinitat amb l'speaker, entrega de Premis amb músiques molt especials.

Pressupost

Comentar per telèfon, correu electrònic o WhatsApp, tipus de cursa, quantitat de participants, públic estimat, àrees a sonoritzar, sortida, meta, lloc d'entrega de premis, potència estimada de l'equip de so o possibilitat de diversos equips de so a diferents llocs, possibilitat de sonoritzar zones sense electricitat amb altaveus complets amb bateries, micròfon sense fils i música, equips de megafonia de vehicles, músiques d'ambient, entrega de trofeus amb músiques especials, Il·luminació a l'escenari si fes falta, població, lloc, data i horaris, etc.

Equipament i Material

Micròfons sense fils de mà d'alta gamma pel speaker, de Diadema.

Taula de so amb tot tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Potència, nombre d'altaveus, equips extra.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació, tècnic de so en tot moment durant el transcurs de la cursa, dietes i transport.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Venda Megafonia per a Curses

La venda dels equips de so per curses pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Demanar-nos el pressupost; Altaveus portàtils amb bateries complets amb tot tipus de micròfons sense fil, CD, Llapis USB, entrades externes de fonts musicals com iPoot, Telèfon Mòbil, Ordinador, etc.

Demanar-nos el pressupost d'un equip més potent; Moble Rack, mesclador, micròfons, micròfons sense fils de Diadema, de mà, fonts musicals, potència de l'amplificador, quantitat d'altaveus, monitors, cablejat, etc.

Demani pressupost

Demani pressupostVídeo Megafonia Portàtil per a Escoles i Curses Populars: