Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Equips de so Pregons, Misses, Mítings i Conferències

Lloguer

Venda

Equip de so per misses i pregons
Equip de so conferencies
Lloguer equip de so amb tècnic events

Equips de So Events Lloguer

Ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de l'equip de so per a Esdeveniments d'Empreses, Conferències, Pregons, Misses, Mítings, Parlaments, Organització d'Esdeveniments, etc., amb fórmula que més li convingui.

Pressupost senzill

Comentar per telèfon, WhatsApp o correu electrònic, com serà l'acte, públic estimat, potència de l'equip de so, quantitat de micròfons, població, lloc, data i horaris i qualsevol detall significatiu mes per deixar clar com ha de ser la instal·lació, una vegada s'aprova el pressupost ja entraríem en més detalls per acabar-ho d'arrodonir-ho tot i que no faltes re de re.

Pressupost complicat

Visita prèvia IN SITU per veure el lloc i les característiques singulars de l'espai, quantitat de metres quadrats, quantitat de públic estimat, potència de l'equip de so i quantitat d'altaveus, lloc d'entrada de material i equip tècnic professional, dates i horaris, etc.

Equipament i Materials

Tipus de micròfons; extra-fins amb flexo llarg, de sobre taula amb flexo, sense fils, de mà, de diadema, de solapa, etc.

Taula de so, amb més canals per si després hi ha alguna actuació.

Tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Potència i nombre d'altaveus.

Músiques d'ambient adients a l'acte.

Extres

Faristol

Monitors d'escenari.

Distribuïdors de senyal per enviar el senyal a TV i a Ràdios.

Estabilitzadors especials de megafonia per si el corrent elèctric 220 V ve de generadors gasoil i evitar avaries.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació completa.

Tècnic de so en tot moment durant el transcurs de l'acte.

Dietes i Transport.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Equips de So Venda

La venda dels equips de so per a Pregons, Misses, Mítings, Parlaments, etc. poden ser de moltes maneres diferents, realment pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Possibilitat 1 - Si vostè té clar el material, donat que l'equip és senzill i no massa complicat, demanar-nos el pressupost amb el material normal que sol ser; Moble Rack, mesclador, micròfons, micròfons sense fils, fonts musicals, amplificador, cablejat, etc.

Possibilitat 2 - Encara que vostè tingui clar el que vol, prefereix que vinguem a veure l'espai i les característiques de l'entorn on normalment es muntarà, etc., per assegurar que no hi ha errors del plantejament previ que vostè tenia, a part de les millores que li puguem aportar donades per la nostra experiència.

Possibilitat 3 - Pressupost després d'haver-li fet un o uns quants lloguers, aquí està tot molt clar, petits detalls i poca cosa més.

Demani pressupost

Demani pressupostVídeo Megafonia Portàtil per a Escoles, Pregons i Conferencies