Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Megafonia General / Zones

Rack megafonia zones independents
Amplificador de megafonia mercat
Altaveus de megafonia Fonestar

Megafonia Professional

Sistemes de Megafonia instal·lats a qualsevol lloc

Megafonia i microfonia per Salo de Plens i Sala de Reunions, Teatres, Ateneus, sala d'Actes i sales Polivalents, Pavellons Esportius, Camps de Futbol, Pistes d'Atletisme i Piscines o la megafonia de zones independents per Escoles, Instituts, Universitats, Mercats, Botigues, Magatzems, Empreses i qualsevol espai tant interior com exterior.

Totes les novetats del mercat

Tots els models, equips i complements de so més actuals i de les millors marques per la sonorització de qualsevol espai.

Novetat: Timbre musical amb programació horària automàtica.

Megafonia per Zones

Funcionalitat

Les megafonies poden ser de moltes formes, per funcionalitats concretes i donar el servei correcte pel qual estan dissenyades, la megafonia per zones podria ser una de les més genèriques i de més demanda en moltíssims casos com per exemple en llocs on els espais estan dividits per àrees singulars. Aquí la megafonia per zones té una posició rellevant, ja que combina prestació/funcionalitat al màxim nivell i realment es dissenyen per això, sent les úniques que poden oferir aquest sistema de divisions i llargues distancies.

Prestacions

Les prestacions són moltes i es dissenyen tal com desitgi el client, com per exemple una divisió de tantes zones com es vulgui, volums independents per zona, prioritats de micròfon per sobre de la música, altaveus interiors, altaveus exteriors, etc.

El que es busca és una megafonia fina i suau, on el dia a dia sigui un acompanyament que no molesti però en el cas de dies excepcionals com per exemple, festes Nadalenques, Carnestoltes, dia dedicat a un músic, festes patronals, etc. puguin tindre una mica més de rellevància i s'escoltin amb més potencia, sempre amb qualitat és clar i sense arribar a molestar.

Normalment hi haurà zones amb més ressonància, per això s'instal·len els equips per zones amb volums independents, ja se sap que hi ha zones més grans, amb més pas de gent o amb més ambient que d'altres.

La importància de la "NO ressonància" o volums de so "NO exagerats" serà sempre la quantitat d'altaveus instal·lats, com més millor, per què?, doncs perquè com més hi hagin menys potència individual han de tindre, per això la importància de la quantitat d'altaveus i la seva distribució.

Pressupost IN SITU

Visita prèvia per veure el lloc i les característiques singulars de l'espai, quantitat de metres quadrats, quantitat de gent estimada o aforo, quantitat d'altaveus i les seves direccionalitats, passadissos, llocs de trànsit de gent, zones on pot haver-hi festes o espectacles, espais exteriors, zones d'entrada i sortida, oficines, menjador, lloc on instal·lar el centre de control de megafonia, etc.

Demani pressupost

Demani pressupost

Exemples d'Ajuntaments i Escoles que són clients nostres

Ajuntaments (173)

Escoles (362)