Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Megafonia Nadales Carrers i Pessebres Vivents

Lloguer

Venda

Sonorizacio nadales carrers
Sonoritzacio pesebre vivents
Megafonia nadales carrers

Lloguer Equips de So Nadales

Ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de megafonia per Nadales carrers, Pessebres vivents, Pastorets, Arribada dels Reis Mags i qualsevol acte amb la megafonia de més qualitat a places i carrers.

Pressupost

Visita prèvia IN SITU per veure el lloc i les característiques singulars de l'espai, distancies, quantitat de metres quadrats, quantitat d'altaveus i les seves direccionalitats, llocs, places o carrers a sonoritzar, possibilitat de zones amb volums de so independents, zones diferenciades en el cas dels Pesebres Vivents, possibilitat de megafonia independent en alguna àrea unit a la megafonia general, microfonia sense fils Pastorets i a l'Arribada dels Reis Mags, músiques d'ambient adients a l'acte, lloc on instal·lar el centre de control de la megafonia, etc.

Equipament i Material

Tipus de micròfons; sense fils de mà pel presentador/a, sobretot per l'Arribada dels Reis Mags, de diadema i de solapa en el cas de Pesebres Vivents o Pastorets.

Mesclador amb tot tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Gran quantitat d'altaveus que sempre seran de megafonia suau, evitant estridències amb un gran en numero d'altaveus ben repartits evitant zones poc sonoritzades o massa sonoritzades, així els altaveus treballen menys donat que hi ha una gran quantitat dirigits cap a tota reu, quedant molt repartits i arribant a fer una cosa quasi impensable en una megafonia d'exteriors i és que el públic en general estigui a gust.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació completa, tècnic/s de so en tot moment durant el transcurs de les activitats, dietes i transport.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Venda Equips de So Nadales

La venda dels equips de so per Nadales carrers, Pessebres vivents, Pastorets, Arribada dels Reis Mags, poden ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS.

Pressupost

En aquest cas els equips de so i megafonia poden ser de diverses formes i amb moltes variacions segons el tipus d'instal·lació i l'acte al qual estigui destinat que la majoria de vegades serà a l'exterior i en molts casos abasten una gran quantitat d'espai i/o de distància. Sempre es pot fer un pressupost previ i una vegada es va tirant endavant ja podem vindre a veure l'espai i les característiques especials de l'entorn, per assegurar que el plantejament previ és correcte, a part de les possibles variacions o millores que puguem aportar.

Demani pressupost

Demani pressupost