Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Equips de So Actuacions Musicals

Lloguer

Venda

Equip de so actuació grup musical
Equip de so penjat a una estructura
Lloguer equip de so Castell de Cerdanyola del Vallès

Sonorització Grups i Bandes Musicals

Ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de l'equip de so i il·luminació per Actuacions Musical de tota mena amb fórmula que més li convingui.

Pressupost senzill

Comentar per telèfon, WhatsApp o correu electrònic, com serà l'acte, públic estimat, potència de l'equip de so, monitors d'escenari, quantitat de grups musicals, quantitat de músics per banda i els tipus d'instruments, quantitat de micròfons, lloc, població, data i horaris i qualsevol detall significatiu mes per deixar clar com ha de ser la instal·lació.

Pressupost complicat

Visita prèvia IN SITU per veure el lloc i les característiques singulars de l'espai, quantitat de metres quadrats, quantitat de públic estimat, potència de l'equip de so i quantitat de monitors d'escenari, lloc d'entrada de material i equip tècnic professional, dates i horaris, etc.

Equipament i Materials

Tipus de micròfons; de veu, d'instruments, sense fils, de mà, de diadema, de solapa, etc.

Taula de so analògiques o digitals, efectes de so, fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Potència sobre l'espai i el públic estimat, monitors d'escenari.

Quantitat i tipus d'Il·luminació, màxim consum, etc.

Instal·lació i Sonorització

Tècnics de so i il·luminació en tot moment durant el transcurs de l'acte.

Transport.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Venda Equips de So Músics

La venda dels equips de so per actuacions musicals poden ser de moltes maneres diferents, realment pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Possibilitat 1 - Si vostè té clar el material, donat que l'equip és senzill i no massa complicat, demanar-nos el pressupost amb el material normal que sol ser; Moble Rack, taula de mescles, tipus d'efectes, micròfons de veu, micròfons d'instruments, micròfons sense fils, fonts musicals, amplificadors, altaveus, monitors d'escenari, peus micròfons, cablejat, etc.

Possibilitat 2 - Encara que vostè tingui clar el que vol, prefereix que vinguem a veure l'espai i les característiques de l'entorn on normalment es muntarà, etc., per assegurar que no hi ha errors del plantejament previ que vostè tenia, a part de les millores que li puguem aportar donades per la nostra experiència.

Possibilitat 3 - Pressupost després d'haver-li fet un o uns quants lloguers, aquí està tot molt clar, petits detalls i poca cosa més.

Demani pressupost

Demani pressupostVídeo Megafonia Portàtil per a Escoles i Actuacions Musicals: