Lloguer i Venda de Megafonia i Equips de So

Sonorització de Festivals Dansa i Balls Regionals

Lloguer

Venda

Sonorizació festival de dansa
Equip de so colla dansa ball de gitanes
Sonorització balls regionals

Lloguer Megafonia Festivals

Ens posem a la seva disposició per portar a terme el lloguer de l'equip de so per Festivals de Dansa.

Pressupost

Equipament per Sonoritzar Balls Regionals, Balls Populars, Dansa Tradicional, Folklore, Dansa contemporània, Danses Vives o qualsevol Dansa d'arreu del món.

Comentar per telèfon, correu electrònic o WhatsApp, com serà el Festival, els grups que el compondran, els estils musicals, la regió o nacionalitat dels integrants, els elements extres que s'utilitzaran com bastons, castanyoles, percussió, etc. si hi haurà música en viu, quantitat i tipus de micròfons d'instruments i presentador/s, públic estimat, àrea a sonoritzar, potència estimada de l'equip de so, il·luminació, població, lloc, data i horaris més qualsevol detall significatiu per deixar clar com ha de ser la instal·lació.

Equipament i Material

Micròfons sense fils de mà pel presentador de Diadema, d'instruments.

Taula de so amb tot tipus de fonts musicals, Llapis USB, Targeta SD, CD, CD MP3, senyal de Telèfons Mòbils, iPood, Ordinador, etc.

Potència, nombre d'altaveus i monitors, il·luminació.

Instal·lació i Sonorització

Instal·lació, tècnic de so en tot moment durant el transcurs de les activitats dirigides, dietes i transport.

Demani pressupost

Demani pressupost


Lloguer

Venda

Venda Megafonia per a Festivals

La venda dels equips de so per festivals de dansa pot ser de la manera que vostè vulgui, NOSALTRES L'ASSESSORAREM EN TOTS ELS CASOS, els més comuns són les següents.

Pressupost

Demanar-nos el pressupost; Moble Rack, mesclador, micròfons, micròfons sense fils de Diadema, de mà, fonts musicals, potència de l'amplificador, quantitat d'altaveus, monitors, cablejat, etc.

Si és un grup de dansa o una sala especifica per assajos i s'ha d'instal·lar de manera fixa o pot ser mòbil però serà el lloc habitual on normalment estarà instal·lat, podem vindre a veure l'espai i les característiques de l'entorn per assegurar quin és l'idoni pel lloc i per futures actuacions en altres espais.

Demani pressupost

Demani pressupostVídeo Megafonia Portàtil per a Festivals de dansa i Balls Regionals: